2015-10-24 09:24:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Tele van életörömmel

Napi horoszkóp október 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kreatívvá teszi és felfokozza az alkotókedvét. Legjobb lenne, ha ma festene valamit, szép leveleket írna, vagy barkácsolásba kezdene - mindegy, milyen tevékenységet választ, örömét fogja lelni benne.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A nap első óráiban le lesz blokkolva. A Hold hatására nem lát tisztán, ezért jobb lenne, ha most nem hozna döntéseket. Délután hajlamos lesz az incselkedésre, különösen, ha ellenkező neműekkel kerül kapcsolatba.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Régóta nem kezdődött ilyen nyugodtan és kiegyensúlyozottan a napja, végre szabadnak érzi magát. Bármit tervezett a mai napra, angyali türelemmel fog nekilátni még a nemszeretem háztartási feladatoknak is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold hatására valósággal vonzza az ágy: ne vonja meg magától a reggeli lassú ébredezés és kényelmes nyújtózkodás örömét. A mai nap különösen kedvez annak, hogy a természetben töltse az idejét, lehetőleg gyerekekkel és állatokkal együtt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók között „feszültség támad", ami önre is hatással lesz. Ha nem készül fel előre a kellemetlenségekre, könnyen veszekedésbe sodródhat. Amikor valaki felpaprikázza, jusson eszébe, hogy nem szándékosan kötekszik önnel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma olyan okos és talpraesett lesz, hogy az ötleteit azonnal meg tudja valósítani, és valamilyen anyagi előnyhöz is juthat. Egy kedvezőtlen fényszög a veszekedés lehetőségét jelzi, jobban teszi, ha minden sértőnek tűnő megjegyzést elenged a füle mellett.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók feszültséget hozhatnak a szerelmi életébe, valószínűleg azért, mert mostanában elhanyagolta a kedvesét. A közös főzés segíthet abban, hogy a lényeges dolgokra koncentráljanak, és újra közelebb hozza önöket egymáshoz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A délelőttöt egyfajta pozitív izgatottság és nyugtalanság uralja. Délután a Hold nagy feszültséget teremthet, válogassa meg jobban a szavait! Estére teljesen kimerül, ma könnyen megy majd az elalvás.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold nosztalgiára hajlamosítja, valószínűleg eszébe jutnak régi szerelmek, gyerekkori pajtások, elvesztett nagyszülők... Az este ideális lesz arra, hogy a jövő évi nyaralást tervezgessék a párjával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Tele van életörömmel és szabadnak érzi magát, most kiélvezhet mindent, amit az élet nyújt önnek. A csillagok sérülésveszélyt jeleznek, ma ne tegyen semmit, ami veszélyeztetné a testi épségét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai reggel alkalmas arra, hogy átgondolja a tegnapi nap eseményeit, és józanul felmérje a mai nap feladatait. Találkozzon egy régóta elhanyagolt barátjával, és töltsék beszélgetéssel az időt!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma valamilyen váratlan pozitív meglepetésben lesz része, előfordulhat például, hogy ajándékot kap. Az egész napot egy szeretett ember társaságában töltheti, estére a szívük közelebb kerül egymáshoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: